Praktische informatie

Levering & herstel
Transport-/afhaalvoorwaarden van Festi Rent 
  1. LEVERING : De gehuurde goederen kunnen geleverd en/of weer meegenomen worden door Festi Rent (enkel heen, heen en terug of enkel terug).

Prijs

Transportprijzen zijn forfaitair en variëren al naargelang van de locatie en het volume van de bestelling. Prijzen zijn exclusief btw.

De transportkosten worden gespecificeerd in de aanbieding en/of de reservatie waarmee u dient toe te stemmen. Inbegrepen bij de levering en de ophaal van de gehuurde goederen zijn ¼ uur voor lossen en ¼ uur voor laden door één man. Wachttijden en/of bijkomende diensten worden gefactureerd aan € 10/15min/man.

Uren en locaties

Wij leveren en halen weer op van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Tenzij er specifieke voorwaarden overeengekomen en aanvaard werden door beide partijen, wordt er enkel geleverd en opgehaald op het gelijkvloers en bij de ingang van het gebouw. De locatie moet toegankelijk zijn voor een vrachtwagen of bestelbus*. De huurder verstrekt alle praktische informatie met betrekking tot de levering en de terugname van het materiaal.

Bij het leveren : De huurder verbindt zich ertoe de gehuurde goederen te ontvangen op de plaats en het tijdstip vastgelegd volgens het tijdsslot overeengekomen met Festi. Wanneer dit niet het geval is kan Festi de goederen op kosten van de huurder weer meenemen.

Bij het ophalen : De huurder verbindt zich er tevens toe ervoor te zorgen dat de gehuurde goederen makkelijk toegankelijk en klaar voor lading zijn wanneer Festi ze weer komt meenemen. Wanneer dit niet het geval is zal er een tweede transport worden aangerekend.

Festi is niet verantwoordelijk voor verlengde levertijden, bijvoorbeeld in geval van verlies van het materiaal, vertraging op de weg, betogingen, stakingen of andere uitzonderlijke gebeurtenissen.

  1. AFHALING : De huurder kan ervoor kiezen de gehuurde goederen zelf af te halen en terug te brengen.

In dit geval is het (ont)laden, het transport en de (de-)montage van de gehuurde goederen op kosten en risico van de huurder. Wanneer de huurder het materiaal zelf vervoert of hier een derde transporteur voor aanwijst, is Festi Rent niet verantwoordelijk als het materiaal beschadigd of stuk raakt tijdens het transport.

Het materiaal moet ter plaatse door de huurder zelf geladen of ontladen worden. Indien de huurder aangeeft geholpen te willen worden door ons team, is Festi Rent niet aansprakelijk wanneer het materiaal of het voertuig tijdens het (ont)laden beschadigd of stuk raakt.

Uren en locaties

Afhalen en terugbrengen kan enkel op werkdagen en tijdens de openingsuren van onze werkplaats: van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 11.30 uur (op afspraak en enkel voor afhalingen).

Twijfel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of per mail op rent@festi.be als u nog andere vragen heeft.

*Bestelwagen                 : 6×2.05xH2.76m

*Kleine vrachtwagen      : 6.6×2.2xH2.3m

*Grote vrachtwagen       : 7.85×2.6xH3.3m